Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Євген Іванов провів зустріч із Почесним консулом Франції в Харкові

    За дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов обговорив із Почесним консулом Франції в Харкові Сергієм Політучим напрямки співробітництва Харківщини із Французькою Республікою.
       
        Значну увагу приділили спільному розвитку освіти.
       
        У заході також взяли участь народний депутат України Олексій Красов, ректор Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Тетяна Кагановська та начальник Ізюмської РВА Степан Масельський.
       
        «Готуємося до проведення саміту між французькими вишами та Каразінським університетом задля обміну освітньо-науковим досвідом. Це відкриє більше можливостей для наших студентів. Франція не раз доводила свою підтримку Харківщини, зокрема Ізюмського району – передавала гуманітарну допомогу, генератори, речі тощо. Тому розпочинаємо пошуки міста-побратима для Ізюма, а також регіона-побратима для Харківщини», – розповів Євген Іванов.
       
        Заступник начальника ХОВА також наголосив на необхідності вирішення гуманітарних проблем у регіоні, в тому числі – розмінування деокупованих територій та зон бойових дій.
       
        Крім цього, учасники заходу обговорили питання будівництва в регіоні захисних споруд, укриттів і бомбосховищ, а також розвиток економічного співробітництва.
       
        Сергій Політучий виказав готовність системно зміцнювати співпрацю між Харківською областю та Французькою Республікою.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання