Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні підприємці Богодухівського району!


       
        Ви не тільки розпочали власну справу та взяли на себе відповідальність за добробут своєї сім'ї, але й створюєте нові робочі місця, наповнюєте бюджети, надаєте величезну підтримку нашим захисникам і захисницям.
       
        Після початку повномасштабного збройного вторгнення російської федерації в Україну, ви не залишились осторонь, а взяли зброю в руки та добровільно вступили до лав Збройних Сил України, територіальної оборони та інших військових підрозділів.
       
        Війна змусила багатьох людей опинитись у скрутній ситуації. Окрім допомоги держави, на поміч прийшли підприємці. Ви приєдналися до волонтерського руху і допомагаєте у гуманітарних штабах, плетите маскувальні сітки, закуповуєте амуніцію тощо. Ваш вклад в перемогу над ворогом безцінний.
       
        Я дякую усім підприємцям, представникам бізнесу, всім, хто на своєму місці працює задля перемоги. Ви є прикладом патріотизму та любові до своєї країни.
       
        Бажаю всім вам міцного здоров’я, мирного неба, витримки, невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя вам і вашим родинам!
       
       
       
        З повагою
        Начальник районної військової
        адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ

       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання