Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні воїни-розвідники! Прийміть вітання з нагоди професійного свята – Дня військової розвідки.

    Сьогодні, 7 вересня, відзначають День воєнної розвідки України. Цю дату було обрано не випадково, адже саме цього дня 1992 року було підписано Указ президента України про створення розвідувального органу при Міністерстві оборони України.
       
        Воєнна розвідка посідає важливе місце в системі національної безпеки України, будучи опорою нашої державності та одним із інструментів захисту державних інтересів від зовнішніх загроз.
       
        Істинний патріотизм та вірність воїнській Присязі, героїзм та стійкість, в усі історичні епохи вирізняли розвідників. І тому, в періоди найбільш складних випробувань, військова розвідка багаторазово доводила свою ефективність і демонструвала всьому світові приклад гідного служіння українському народу. В умовах російської агресії, коли Україна зі зброєю в руках змушена захищати свою незалежність, територіальну цілісність та суверенітет, саме від вашої своєчасної і точної інформації залежить правильність найважливіших державних рішень.
       
        З нагоди свята бажаю вам миру, перемоги над ворогом, міцного здоров’я, достатку, злагоди, благополуччя та завжди успішних бойових операцій! Нехай буде плідною ваша нелегка, але така необхідна служба нашій державі.
       
        Разом – до Перемоги! Слава Україні!
       
        Начальник Богодухівської
        районної військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ

       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання