Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні воїни-танкісти, ветерани танкових військ України! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем танкових військ!

    Сьогодні в Україні відзначається День танкістів, це свято встановлене згідно з Указом Президента від 29 серпня 1997 року у другу неділю вересня.
       
        Україна по праву вважається однією з провідних танкових держав світу. Вона має багаторічну історію становлення та розвитку танкових військ, які є важливою складовою бойового потенціалу Збройних Сил України. Танкові війська можна сміливо назвати «бронею» піхоти – без них піхотинці як без рук – не підуть у наступ і не зможуть утримувати здобуті позиції, вони є ударною міццю нашої держави.
       
        Шановні танкісти, та всі хто має відношення до танкових військ та танкобудування! Ви справжня міць українського війська, основа його бойового потенціалу. Війна в України показала, що ви завжди там, де найважче. Ваша підтримка повсякчас була життєво необхідною військам як в наступі, так і в обороні. Саме завдяки танковим військам у найважчі часи збройного протистояння на території України ворога вдається зупинити.
       
        Глибока вдячність і шана героям-танкістам, які зустрічають своє професійне свято на бойових позиціях. Дякую кожному з вас за сумлінну службу, мужність і героїзм.
       
        Cхиляю голову перед пам'яттю героїв-танкістів, які віддали своє життя в боротьбі за мир та свободу України. Вічна їм слава!
       
        Дякую військовослужбовцям та ветеранам танкових військ за сумлінну службу і вірність Україні!
       
        Бажаю вам і вашим родинам довгих років життя в мирі, любові та злагоді. Успішної вам служби, сил і наснаги на нові звершення в ім’я перемоги України.
       
        Разом переможемо! Слава Україні!
       
       
       
        Начальник
        Богодухівської районної
        військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання