Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Благодійні організації допомагатимуть ремонтувати оселі жителів Харківщини

    Відповідну співпрацю передбачає меморандум, який уклали Харківська ОВА та Відокремлений підрозділ іноземної неурядової організації, що здійснює гуманітарні місії, ACTED.
       
        Зокрема, планується допомога із заміною пошкоджених вікон та дверей, передача плівки, плит ОСБ та будматеріалів. Вже визначені перші 300 домоволодінь у Золочеві, Слатиному, Дергачах та Великому Бурлуці.
       
        «Працюємо на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва задля допомоги жителям області. Меморандум передбачає оперативне реагування на допомогу будматеріалами. Тобто, у разі обстрілу люди зможуть в найкоротший термін отримати вікна, плівку, листи ОСБ тощо», - зазначив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов.
       
        Крім того, благодійники надаватимуть евакуйованим гуманітарну допомогу, засоби гігієни та питну воду.
       
        «Після деокупації значної частини Харківської області ми розгорнули активну діяльність в Ізюмі. Зараз готові долучитися і до допомоги Куп’янську. Додатково шукаємо бенефіціарів, аби розвивати програму зі швидкого реагування», - зауважив керівник офісу ACTED у місті Харкові Андрій Мясніков.
       
        Також у разі пошкодження житла внаслідок влучання російського снаряду організації надаватимуть разову грошову допомогу власникам осель у визначених громадах.
       
        ФОТО


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання