Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шведська благодійна фундація "Blåljus i Samverkan" передала три пожежні автомобілі та три автомобілі швидкої допомоги трьом українським містам

    У Львові, в неділю, 1 жовтня, шведська благодійна фундація "Blåljus i Samverkan" передала три пожежні автомобілі та три автомобілі швидкої допомоги трьом українським містам і військовим підрозділам на передову. Пожежні автомобілі були передані в міста Рівне, Зеленодольськ та Богодухів, де вони є вельми необхідними для здійснення рятувальних операцій та порятунку життів.
       
        Голова фундації "Blåljus i Samverkan", Пера Йоганссон, повідомив, що фундація надає допомогу українцям вже з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Вони передають пожежні машини, автомобілі швидкої допомоги, реанімобілі та інші ресурси для підтримки українських служб рятування. За цей час вдалося передати понад два десятки таких транспортних засобів Україні.
       
        Фундацію "Blåljus i Samverkan" створили троє фахівців у галузі пожежної та рятувальної справи, а також медичні працівники з метою надання допомоги тим, хто працює у цих сферах. Вони вирішили використовувати свої ресурси для допомоги Україні в зв'язку з кризою, спричиненою вторгненням Росії. Представники фундації звертаються до різних служб із пропозиціями допомогти Україні та збирають пожертви від небайдужих громадян.
       
        ФОТО


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання