Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Пряма лінія» з заступником голови райдержадміністрації О.В.Сизоненко

    На виконання доручення Президента України з модернізації медичної галузі щодо забезпечення громадян України якісними медичними послугами 20 червня відбулася «пряма лінія» із першим заступником голови райдержадміністрації Сизоненко О.В. на тему «Медичне обслуговування населення району».

    Пропонуємо питання - відповіді «прямої лінії».

    Чи вважаєте Ви, що покращилася робота швидкої медичної допомоги після її передачі в область? Чи є скарги мешканців на роботу швидкої допомоги?

    Про покращення роботи на перехідному етапі говорити ще рано. Відділення екстреної медичної допомоги працює в тому ж режимі, що і раніше і надає медичну допомогу за будь-яким зверненням безвідмовно. Але вже зараз ми можемо сказати про те, що служба екстреної допомоги забезпечена в повному обсязі необхідними медикаментами і може надавати медичну допомогу з будь-якої патології. Крім цього є покращення доїзду бригад екстреної допомоги на виклик, бо існує єдина диспетчерська служба, яка направляє автомобілі, розташовані найближче до місця виклику, навіть якщо це бригади з сусіднього району. Скарг від мешканців на роботу екстреної медичної допомоги не було.

    Як оформити безкоштовно слуховий апарат пенсіонеру?

    На сьогоднішній день, відповідно до нормативних документів, першочергово слуховими апаратами забезпечуються інваліди, ветерани Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій та прирівняні до них категорії громадян.
    У КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня створено реєстр хворих, які потребують слухопротезування. Реєстр оновлюється щоквартально. На підставі реєстру відповідно до обласної програми «Здоров’я Слобожанщини» лікарні виділяються слухові апарати, які першочергово надаються вищезгаданим категоріям громадян. За 2011-2012 роки було слухопротезовано 62 чоловіка. Пенсіонеру необхідно звернутися до лікаря в поліклінічне відділення та стати на чергу. По мірі отримання слухових апаратів з області по черзі, відповідно до реєстру, вони надаються громадянам на безоплатній основі.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання