Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    "Пряма лінія" з директором територіального центру (надання соціальних послуг) Богодухівської районної державної адміністрації Т.В.Корзаченко

    В редакції районної газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з директором територіального центру (надання соціальних послуг) Богодухівської районної державної адміністрації Корзаченко Т.В.

    Мені 82 роки. Своє майно я заповіла племінниці, дітей не маю - чи маю я право отримувати безоплатні соціальні послуги у відділенні соціальної допомоги вдома? Чи не втратять мої спадкоємці право на мою власність?

    Відповідно до ст. 7 Закону України «Про соціальні послуги» громадяни, які не здатні до самообслуговування в зв’язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю і не мають рідних працездатного віку, які повинні забезпечувати їм догляд і допомогу соціальні послуги в обсягах, визначених державними стандартами надаються безоплатно.

    Ваше рішення щодо заповіту свого майна чи договору дарування будь-якій особі при наданні соціальних послуг територіальним центром значення не має.

    Я маю право обслуговуватись лише на платній основі, так як маю дітей працездатного віку. Чи можу я замовляти послуги вибірково, на суму яку в змозі заплатити?

    Тарифи розраховуються на кожну з соціальних послуг окремо. Їх розміри залежать від змісту послуги, її обсягу, часу витраченого соціальним робітником на її виконання, інших витрат понесених територіальним центром у процесі надання соціальної послуги.

    Клієнт має право самостійно обирати для себе як види послуг так і їх кількість та обсяги що суттєво впливатиме на розмір оплати за їх надання.

    Соціальний робітник територіального центру не має права зобов’язувати громадян отримувати великий за обсягом перелік послуг - ви маєте право обирати для себе лише найбільш життєво необхідні соціальні послуги. Відтак, їх сумарна вартість не буде високою.

    Я житель с. Зарябинка, оформляю документи на обслуговування. Скільки часу повинен обслуговувати пенсіонера соціальний робітник?

    Термін обслуговування залежить від замовлення Вами життєво-необхідних послуг, які будуть обумовлені в договорі.

    Відвідування здійснюватиметься відповідно до затвердженого графіка, але не менше як два рази на тиждень.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання