Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    13 спеціалізованих авто спрямували в деокуповані райони Харківщини

    Гуманітарну допомогу Харківщина отримала від Федерального агентства з технічної допомоги Німеччини та МЗС Німеччини.
       
        Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що всього надійшло 13 спецавто на суму майже 2 млн євро, які передали на комунальні підприємства Куп’янського, Ізюмського та Чугуївського районів.
       
        «Дякуємо за допомогу нашим міжнародним партнерам, зокрема Уряду Німеччини. Ми співпрацюємо з Федеральним агентством з технічної допомоги Німеччини понад 2 роки. За цей час вони надали нам потужну підтримку у вигляді генераторів та спеціалізованої техніки. Продовжуємо співпрацювати в цьому напрямку, аби підтримувати життєзабезпечення наших населених пунктів, що постраждали від російської агресії», – сказав Олег Синєгубов.
       
        Як додав директор Департаменту цивільного захисту Іван Сокол, серед спецавітовок є дві вантажівки для перевезення гуманітарної допомоги, два авто для доставки води в разі, якщо буде відсутнє водопостачання. Ці машини обладнані пристроєм для обігріву, щоб вода не замерзала взимку. Також є три самоскиди, які можуть перевозити від 30 до 50 тонн, та один самоскид – до 20 тонн. До того ж передали п’ять вантажопасажирських авто.
       
        «Рішення про виділення коштів ухвалили під час робочої зустрічі, яка відбулася наприкінці лютого в німецькому місті Ульм. Агентство відзначило, що Харківський регіон – один з найбільш постраждалих від бойових дій, тому дуже важлива наша спільна робота. Окрім того, 3 авто, які передали, обладнані інструментами для будівельних бригад», – розповів Іван Сокол.
       
        Незабаром на Харківщину мають надійти обігрівачі, тепловентилятори, генератори на загальну суму 500 тисяч євро.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання