Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні працівники Служби безпеки України, панове офіцери, ветерани!

    Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем Служби безпеки України!
       
        Сьогодні професійне свято у тих, чиє покликання - робити все для забезпечення національної безпеки нашої держави. Працівники Служби безпеки України щодня докладають зусиль для захисту громадян, виявлення і розкриття злочинів, які створюють загрозу життєво важливим інтересам Україні.
       
        Висловлюю вдячність за сумлінне й самовіддане виконання вашого обов’язку перед державою, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів.
       
        Внесок співробітників Служби безпеки України у становлення нової української держави величезний. І це не банальні слова. Російсько-українська війна показала, що СБУ разом з іншими військовими та правоохоронними підрозділами здатні захистити Батьківщину.
       
        Окремо хочу подякувати ветеранам СБУ, тим, хто брав активну участь у становленні Служби безпеки незалежної України. Завдяки Вашій роботі, в Україні сьогодні є працівники, які готові боротися із зовнішнім ворогом та захищати нашу країну.
       
        Нехай кожен день вашого життя буде щасливим та радісним, нехай небезпеки оминають вас під час виконання службових обов’язків, а в родинах панують тепло, затишок та мир.
       
        Слава Україні!
       
        Героям Слава!
       
        З повагою
       
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
       
        Анатолій Рисцов
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання