Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні Нацгвардійці!

    26 березня наша Держава відзначає національне свято – День Національної гвардії України! Щиро вітаю усіх військовослужбовців, добровольців і патріотів, які у лавах Національної гвардії України стали на захист народу, цілісності і суверенітету нашої держави.
       
        Сучасна Національна гвардія України – це потужний військовий підрозділ справжніх патріотів, які стоять на захисті українського народу, це неймовірні люди, котрі щодня демонструють надлюдські можливості, ви – приклад мужності, гідності та відваги.
       
        Сьогодні з великою гордістю і пошаною хочу звернутися до тих, хто нині боронить Україну від повномасштабного вторгнення російських військ та згадую із глибокою скорботою тих, хто пожертвував своїм життям за незалежність України.
       
        Щиро дякую за ваш внесок у захист національної безпеки України, її незалежність і суверенітет! Дякую, що нагадуєте усьому світoві прo те, щo Україна у надійних руках.
       
        Від щирого серця вітаю з професійним святом! Висловлюю вдячність за ваш внесок у захист національної безпеки України, вашу за службу, мужність і професіоналізм!
       
        Слава українським воїнам!
       
        Слава Україні!
       
        Разом – до Перемоги!
       
        З повагою.
       
        Начальник районної військової адміністрації
       
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання