Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведена службова нарада

    29 березня 2024 року під головуванням начальника Богодухівської районної військової адміністрації Анатолія Рисцова проведена службова нарада щодо ходу проведення мобілізаційних заходів в громадах Богодухівського району.
       
        В нараді взяли участь заступник начальника районної військової адміністрації Олександр Дейнеко, т.в.о начальника Богодухівського РТЦК та СП, заступник начальника Богодухівської окружної прокуратури, начальник Богодухівського РВП ГУ НП в Харківській області та голови територіальних громад району.
       
        Т.в.о. начальника Богодухівського РТЦК та СП Володимир Маслак проаналізував виконання мобілізаційних показників людських та транспортних ресурсів за звітній період по кожній територіальній громаді, а також зауважив про низький показник оповіщення військовозобов’язаних на дільницях та пунктах оповіщення.
       
        Заступник начальника районної військової адміністрації Олександр Дейнеко під час наради проаналізував стан виконання планових показників з мобілізації людських ресурсів по кожній громаді, а також акцентував увагу на проблемних питаннях щодо проведення мобілізації транспортних засобів, вказавши на їх недоліки. Звернув увагу на виконання протокольних рішень службових нарад.
       
        Анатолій Рисцов представив заступника начальника – начальника мобілізаційного відділення Богодухівського РТЦК та СП, майора Марину Зінченко, яка взяла участь в обговоренні щодо покращення виконання мобілізаційних завдань, які стоять перед громадами та запропонувала змінити підхід роботи для кращого виконання планових показників по мобілізації. Також вказав на низьку результативнісь проведеної роботи по оповіщенню військовозобов’язаних та по вилученню техніки з підприємств, установ, організацій, які знаходяться на території відповідних громад. Запропонував ввести цілодобовий графік роботи військово- лікарських комісій для покращення виконання планових мобілізаційних показників.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання