Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС!

    Шановні жителі Богодухівського району!
       
        26 квітня— день пам’яті, день скорботи, день роздумів.
       
        Серед усіх трагедій, які пережило людство, чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами екологічної біди, руйнівного впливу на здоров’я, на психіку людей, на життя. Ці страшні наслідки ще довго відчуватимуть на собі майбутні покоління.
       
        Сьогодні Чорнобиль — це майже 10 відсотків території, що зазнала прямого радіаційного ураження, 129 населених пунктів. Це 160 тисяч людей, яким довелося залишити рідні домівки і переїхати в інші місця.
       
        На захист встали всі, хто брав участь у ліквідації аварії та будівництві захисної споруди - саркофага, який сховав залишки зруйнованого реактора. Сред цих сміливців і богодухівці, які захистили собою не тільки нас з вами, а й увесь світ. Це були люди різного віку і різних спеціальностей. Пожежники, водії, медики, будівельники, військові, працівники правоохоронних органів.
       
        У 2022 році російські агресори захопили Чорнобильську АЕС, прямою наводкою з танків били по Запорізькій АЕС. І лише героїзм наших бійців та атомників, які виховувалися на подвигу ліквідаторів Чорнобильської катастрофи, зміг зупинити нову масштабну атомну катастрофу. Вони врятували Україну та світ від другого Чорнобиля.
       
        Пам’ять не має строку давності. Схиляю голову перед усіма, хто ціною власного життя оплатив шанс на життя мільйонів.
       
        Низько вклоняюсь усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС, усім, хто зробив вагомий внесок у подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Щиро бажаю Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!
       
        Слава Україні! Героям Слава!
       
        З повагою.
       
        Начальник районної військової адміністрації
       
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання