Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проект рішення районної ради "Про надання дозволу на передачу в оренду службового приміщення гаражу для розміщення топкової"

    Проект


    Богодухівська районна рада
    Харківської області
    ___ сесія VІ скликання

    Р І Ш Е Н Н Я

    від ____________ 2013 року
     
    №_____-VІ


    Про надання дозволу на передачу в оренду службового приміщення гаражу для розміщення топкової

     

    Розглянувши клопотання Богодухівської районної державної адміністрації щодо надання дозволу на передачу в оренду службового приміщення гаражу для розміщення топкової, яке розташоване за адресою: м. Богодухів, пров. Лікарняниий, 3-Б та надання дозволу на його реконструкцію під топкову відповідно до ст.ст. 43, 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», районна рада

    Вирішила:

    1. Надати дозвіл КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня на передачу в оренду на конкурсних засадах службового приміщення гаражу для розміщення топкової, яке розташоване за адресою: м. Богодухів, пров. Лікарняний, 3-Б згідно з чинним законодавством України.

    2. Надати дозвіл орендарю (переможцю конкурсу) провести реконструкцію службового приміщення гаражу, яке розташоване за адресою: м. Богодухів пров. Лікарняний, 3-Б під топкову за власні кошти.

    3. Визначити, що розмір орендної плати нараховується згідно з методикою розрахунку орендної плати за майно, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району та пропорції її розподілу, затвердженої рішенням районної ради від 07 червня 2012 року №259-VІ (ХVІІ сесія VІ скликання).

    4. Встановити, що вартість робіт з проведення експертної оцінки та витрати, пов’язані з укладанням Договору оренди службового приміщення гаражу розташованого за адресою: м. Богодухів, пров. Лікарняний, 3-Б покладаються на орендаря.

    5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності та розвитку підприємництва (Панов С.Ф.).

     

    Голова районної ради
    Д.ТРИЗНА

     

    {attachments}

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання