Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Гаряча лінія» з директором районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Прилуцькою Н.Є.

    Протягом вересня проходила «гаряча лінія» з директором районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Прилуцькою Н.Є.

    Пропонуємо вашій увазі питання-відповіді «гарячої лінії»

    У чому полягає волонтерська діяльність ?

    Волонтерська діяльність у системі центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді – це добровільна, благодійна, неприбуткова та вмотивована діяльність волонтерів, яка сприяє їхній самореалізації і спрямована на здійснення різних видів соціальної роботи з дітьми та молоддю, яка ґрунтується на принципах добровільності і доброчинності, безкорисливості, законності, гуманності, гідності, спільності інтересів і рівності прав її учасників, відповідальності, конфіденційності.

    Хто може стати волонтером і куди можна звернутися з цього приводу у нашому районі?

    Волонтерська діяльність провадиться фізичними особами – волонтерами, які досягли вісімнадцяти років (у разі досягнення особами чотирнадцяти – сімнадцяти років необхідна згода їхніх батьків чи опікунів, або осіб, які їх заміняють), набули теоретичної та практичної підготовки і можуть долучатися до реалізації соціальних програм. При районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі Богодухівської гімназії №1 діє «Школа волонтерів». Щоб стати волонтером у нашому районі звертайтеся до Богодухівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який розташований за адресою: м. Богодухів, вул. Чернієнка, 6.

    В яких галузях можна реалізувати своє прагнення допомоги людям?

    Волонтерська діяльність провадиться за напрямами, пов’язаними з наданням допомоги окремим соціальним групам чи особам, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги (у зв'язку з інвалідністю, хворобою, сирітством, безпритульністю, малозабезпеченістю, конфліктами і жорстоким ставленням у сім'ї тощо), у т. ч. дітям та вихованцям прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу; а також за напрямами, пов’язаними з наданням інформаційно-просвітницьких послуг з питань профілактики соціально-небезпечних хвороб у молодіжному середовищі, пропаганди здорового способу життя.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання