Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    "Пряма лінія" з начальником відділу масових комунікацій апарату районної державної адміністрації Сахно Л. Б.

    8 жовтня відбулася «пряма лінія» з начальником відділу масових комунікацій апарату районної державної адміністрації Сахно Ларисою Болиславівною

    Людину, яка зателефонувала на «пряму лінію», цікавило питання:

    - Як чином реалізується в нашому районі регіональний проект «Відкрита влада»?

    Перш за все, я хочу наголосити на тому, що одне з пріоритетних завдань влади – збільшення можливостей доступу населення до інформації, її повноти та об’єктивності. Тому відкритість та прозорість – основні вимоги для досягнення ефективності діяльності районної державної адміністрації.

    Керівництвом районної державної адміністрації вживається низка заходів для виконання актів Президента України та Кабінету Міністрів України щодо забезпечення відкритості та прозорості роботи органу виконавчої влади та забезпечення реалізації регіонального проекту «Відкрита влада».

    У цьому контексті найперше слід згадати про засоби масової інформації як важливий інструмент забезпечення відкритості влади. Для забезпечення додержання прав громадян на отримання достовірної інформації про діяльність органів виконавчої влади в районній газеті „Маяк” в рубриці «Влада є» населення інформується про прийняті головою райдержадміністрації розпорядження, підсумки засідань колегії райдержадміністрації, активи, селекторні наради, засідання консультативних і дорадчих органів, інші заходи.

    Регулярно публікуються відповіді керівництва і відповідальних працівників райдержадміністрації на запитання громадян, відбувається щомісячне висвітлення на окремо відведеній сторінці матеріалів щодо діяльності певної місцевої ради, її виконавчого комітету, установ, організацій, які працюють на території цієї ради (під рубрикою „Місцеві ради: радіус дії”), здійснюється оперативний зв’язок з населенням: „гарячі” і „прямі” телефонні лінії.

    В рамках Днів відкритості, які проводилися з 3 по 12 червня поточного року, були проведені «прямі лінії» голови райдержадміністрації та його заступників з населенням району, прес-конференції начальника управління соціального захисту населення та начальника відділу масових комунікацій. В редакції районної газети «Маяк» з нагоди Дня журналіста відбулася зустріч голови райдержадміністрації з трудовим колективом газети. Слід зазначити, що пошук нових форм спілкування влади з населенням триває постійно і проведення Днів відкритості в районі стане традиційним.

    Також хочу зазначити, що велику роль в інформуванні населення відіграє і соціальна мережа. Так, інформаційні матеріали про діяльність райдержадміністрації щодня подаються для розміщення на офіційному веб-сайті райдержадміністрації (електронна адреса bogodkhivrda.gov.ua).

    На сторінках веб-сайту відвідувачі можуть ознайомитися з структурою райдержадміністрації, її поточною діяльністю, наданням адміністративних послуг, різними новинами, які відбуваються в районі.

    Безперечно, принципи відкритості та прозорості у роботі районної державної адміністрації щоденно доопрацьовуються, несуть орієнтацію не лише на процес співпраці з громадськістю, скільки на кінцевий результат, реальне врахування суспільних інтересів, потреб і настроїв у діяльності.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання