Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    В рамках соціальних ініціатив Президента України в районі постійно здійснюється комплекс заходів, спрямованих на посилення соціального захисту ветеранів війни

    Про це в ході наради, яка відбулася 29 жовтня, наголосила перший заступник голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В.

    Зокрема, Оксана Володимирівна зазначила, що робота по безумовному виконанню вимог чинного законодавства України з питань соціального захисту ветеранів, вжиття додаткових заходів щодо поліпшення їх пенсійного, соціального, медичного забезпечення, посилення гарантій, прав і свобод в районі продовжується і знаходиться на постійному контролі у влади.

    Так, в рамках виконання державних соціальних програм передбачено комплексні профогляди для ветеранів війни, а також виїзди лікарських бригад у сільську місцевість.

    За 9 місяців 2013 року комплексні профогляди вже пройшли 2071 ветеран війни, у тому числі 936 немобільних, яких було оглянуто вдома. Комплексними лікарськими бригадами здійснено 21 виїзд в сільську місцевість для надання висококваліфікованої медичної допомоги. Під час виїздів було оглянуто 1012 ветеранів війни, проведено ультразвукове обстеження.

    Також було зазначено, що особлива увага приділяється оздоровленню ветеранів війни за кошти субвенції із державного бюджету. З цією метою використано 97020,0 грн. на закупівлю 14 путівок.

    Спільно з виконкомами сільських та селищних рад постійно проводиться обстеження матеріально-побутових умов проживання ветеранів війни та надається всебічна допомога.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання