Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вперше за роки незалежності України позашкільній освіті приділяється така велика увага. Михайло Добкін

    Сьогодні на Харківщині вперше відбувся Обласний круглий стіл працівників позашкільних навчальних закладів області «Рік дитячої творчості в навчальних закладах Харківщини». Як прокоментував голова ХОДА Михайло Добкін, позашкільній освіті зараз приділяється багато уваги.

    «Завдяки соціальним ініціативам Президента України, які багато в чому спрямовані на захист прав дітей, позашкільній освіти вперше за роки незалежності України приділяється така пильна увага. Стільки завдань, які ми отримуємо по лінії Адміністрації Президента щодо захисту прав дітей, в тому числі, і на можливість самореалізації через позашкільне навчання, ми не отримували ніколи. Завдання влади - створити умови, а наповнення будь-якої будівлі хорошою енергетикою, правильною логістикою, можливістю самореалізації для дитини зроблять педагоги», - сказав Михайло Добкін.

    Він зазначив, що в регіоні на 100% сформовано мережу позашкільних навчальних закладів. Крім цього вся мережа повністю укомплектована досвідченими педагогами.

    «Чим би дитина ні хотіла займатися - скрізь є підготовлені люди, які відповідають всім вимогам і допоможуть дитині максимально розкритися. Сьогодні багато майбутніх видатних людей нашого регіону навчаються і чекають, коли настане їхній час. Тому, чим більш масовою буде позашкільна освіта, тим більше шансів ми надамо тим, хто володіє унікальним талантом, унікальними здібностями і якимось даром», - зазначив голова ОДА.

    Джерело: Харківська ОДА


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання