Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вибір на майбутнє

    На виконання в районі завдання Президента України щодо стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць 12 грудня першим заступником голови райдержадміністрації Сизоненко О.В. спільно з працівниками районного центру зайнятості був здійснений виїзд до Богодухівського ліцею №3 з метою зустрічі з випускниками ліцею та проведення профорієнтаційного заняття щодо підвищення престижу професій, необхідних на ринку праці «Вибір на майбутнє».

    Головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг (профконсультант) районного центру зайнятості Філіпова О.В. ознайомила учнів із станом ринку праці, послугами служби зайнятості. Розповіла, які професії є актуальними і потрібними. Учні поділилися своїми захопленням, уподобаннями, планами на майбутнє і отримали кваліфіковані поради щодо подальшого обрання професії.

    Підбиваючи підсумки зустрічі перший заступник голови райдержадміністрації Сизоненко О.В. наголосила, що вибір професії – це дуже відповідальний період у житті кожного, тому важливе рішення має бути добре обдуманим, не миттєвим. Адже від вибору професії залежить все подальше життя.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання