Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Михайло Добкін привітав з новорічними святами колектив і учнів школи-інтернату «Обдарованість»

    Сьогодні під час Днів відкритості регіону в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін відвідав КЗ «Обласна спеціалізована школа-інтернат II-III ступенів «Обдарованість» Харківської обласної ради». Він ознайомився з відремонтованими спальними та навчальними корпусами, їдальнею, актовою залою, бібліотекою.

    Від імені керівників усіх районів області губернатор привітав учнів, педагогів, батьків з новорічними та різдвяними святами, вручив дітям новорічні подарунки.

    Вітаючи педагогічний колектив та учнів з наступаючим Новим роком, він зазначив, що за 4 роки тут вже склався колектив однодумців, який може йти далі до нових перемог, нових досягнень. І не просто може, а зобов'язаний.

    «Я думаю, що наша найголовніша задача - підтримувати і розвивати, тих, хто вміє досягати успіху. Найголовніше - вірте в свої сили! Ви всі справжні талановиті люди. З вами працюють найкращі педагоги нашого регіону. На вас очікують кращі вузи Харкова і країни. А найголовніше - знайте: ви закладаєте традицію такого навчального закладу, який буде уособлювати нашу освіту, як уособлюють інші країни Кембридж, Йель, Гарвард. У нас це лише перші кроки, але я сподіваюся, що коли вже ви будете відповідати за нашу державу, ви зробите так, що вчитися тут буде так само престижно, а вчити буде ще й економічно вигідно», - сказав він.

    Довідка. У 2013/2014 навчальному році в школі-інтернаті навчаються 262 учня, їз них: 8-9-х класів - 121; 10-11-х класів - 141. Випускників 9-х класів - 64. Випускників 11-х класів - 79, з них претендентів на нагородження золотою медаллю - 19, срібною - 7.

    У школі-інтернаті навчаються діти з усіх районів та міст обласного значення Харківської області. Найбільше з Балаклійського, Чугуївського, Лозівського, Печенізького, Харківського, Валківського районів, м. Лозової, м. Ізюма, м. Чугуєва.

    Джерело: Харківська ОДА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання