Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На території району обліковується 10 об´єктів підвищеної небезпеки

    Про це 5 лютого в ході апаратної наради у голови районної державної адміністрації з питання щодо ходу виконання постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2001 року №308 «Про Порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків повідомив завідувач сектора цивільного захисту населення районної державної адміністрації Церковний С.М.

    На 7 об´єктах, що функціонують, дані резерви створені 100%. Є об´єкти, які не відносяться до об’єктів підвищеної небезпеки, але аварії на них можуть спричинити порушення життєдіяльності і на них також може створюватися відповідний матеріальний резерв. На сьогоднішній день до них недостатньо приділялася увага і відомостей про обсяги накопичення обктових резервів немає. Цьому є підтвердження, що за останні 5 років жодне з підприємств району не надавало на затвердження до районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій номенклатури накопичення об’єктових матеріальних резервів, за винятком ТОВ «Добросмак» у 2012 році.

    Тому на виконання вищезгаданої постанови необхідно активізувати цю роботу, а саме:

    - визначити підприємства, яким необхідно накопичувати резерви та на їх адресу направити відповідних листів;

    - надати допомогу підприємствам у складанні та затвердженні номенклатури накопичення об’єктових резервів на кожному визначеному підприємстві;

    - контролювати підприємства щодо накопичення таких засобів.

    Також було зауважено про місцевий матеріальний резерв, який протягом останніх 5 років не поповнювався. Тому, номенклатура накопичення місцевого матеріального резерву розроблена і затверджена на загальну суму 171,0 тис.грн. 31 січня цього року рішенням сесії районної ради прийнята Програма розвитку цивільного захисту Богодухівського району на 2014-2016 роки, якою передбачено захід накопичення місцевого бюджету.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання