Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У структурних підрозділах районної державної адміністрації наявні всі можливі резерви для поліпшення якості планування своєї діяльності

    Про це 2 квітня в ході апаратної наради у голови районної державної адміністрації наголосила керівник апарату райдержадміністрації Іванова Л.М.

    Як зазначила Лілія Миколаївна, плани роботи структурних підрозділів райдержадміністрації формуються з урахуванням спеціально підготовлених апаратом райдержадміністрації Рекомендацій щодо планування роботи. У своєму виступі керівник апарату детально проаналізувала роботу в цьому напрямку, відмітила роботу управлінь райдержадміністрації: агропромислового розвитку, соціального захисту населення, плани роботи яких свідчать про те, що вони складаються з урахуванням пропозицій відділів, секторів управлінь, так як містять конкретні завдання, включаючи поточні питання. Лише в планах цих управлінь чітко визначені строки проведення галузевих нарад за напрямками та категоріями учасників із зазначенням тематики питань, які будуть розглядатися в ході їх проведення.

    Також Лілія Миколаївна зауважила про те, що у планах роботи деяких підрозділів райдержадміністрації існують певні недоліки. Насамперед, це стосується дотримання строків формування планів роботи і вчасне внесення пропозицій до квартальних планів роботи райдержадміністрації сектором у справах молоді та спорту (Клочко Л.В.). Цьому сектору потрібно відпрацювати таку систему роботи, яка б виключала можливість фактів перенесення чи не проведення запланованих заходів, та оперативне їх висвітлення, у разі проведення, на офіційному веб-сайті райдержадміністрації. Останнє зауваження також стосується діяльності у даному напрямку сектора культури райдержадміністрації (Волошко А.М.) та відділу освіти районної державної адміністрації (Безмінова І.Г.).

    У своєму виступі керівник апарату райдержадміністрації також звернула увагу присутніх на підготовку пропозицій структурними підрозділами районної державної адміністрації щодо щоденних планів перебування голови райдержадміністрації. «Це, в свою чергу, також свідчить про неузгодженість проведення заходів на рівні заступників голови райдержадміністрації та безініціативності особисто керівників управлінь, відділів та інших структурних підрозділів райдержадміністрації», - наголосила Лілія Миколаївна.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання