Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    "Пряма лінія" з завідувачем сектора культури районної державної адміністрації Волошко А.М.

    Під час «прямої лінії» у квітні з завідувачем сектора культури районної державної адміністрації Волошко Аллою Миколаївною надійшло запитання від жительки району:

    Я більше 15-ти років працюю у клубному закладі. Відповідно до ст.29 Закону України «Про культуру» спеціалістам клубних закладів повинні з 01 січня 2013 року виплачувати надбавку за вислугу років. Але виплати не проводяться. Чому?

    Так, дійсно - надбавку за вислугу років спеціалістам клубних закладів повинні були виплачувати ще з 1 січня 2013 року, згідно до зазначеного закону. Виплати не проводяться через відсутність механізму, який має бути затверджений постановою Кабінету Міністрів України. На сайті Міністерства культури України зазначено, що даний проект постанови вже підготовлено.

    Після прийняття постанови всі виплати будуть проведено, так як закон не має зворотної дії. У свій час так було і з працівниками освіти. Після прийняття постанови всі виплати було проведено навіть тим працівникам, які звільнилися після зазначеного терміну в законі.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання