Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У 2014-2015 навчальному році у районі розпочнуть роботу 27 загальноосвітніх навчальних закладів

    Сьогодні під час засідання колегії районної державної адміністрації було заслухано питання щодо формування мережі дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району на 2014-2015 навчальний рік.

    Як проінформувала головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Варченко Н.М., всього у 2014-2015 навчальному році планується охопити загальною середньою освітою 3274 дитини, з них по місту - 2089 учнів, по селу - 1185. Для задоволення потреб учнів та їх батьків планується відкрити 18 груп продовженого дня у загальноосвітніх навчальних закладах, в яких охопити позаурочною роботою 563 дитини.

    Згідно з планом запровадження профільного навчання в старшій школі буде введено профільне навчання в усіх 8 загальноосвітніх школах I-III ступенів, Богодухівській гімназії №1, Богодухівському колегіумі №2, Богодухівському ліцеї №3 та Крисинському НВК.

    У районі буде здійснювати освітню роботу позашкільна установа системи освіти: центр дитячої та юнацької творчості, в якому 724 дитини матимуть змогу отримувати позашкільну освіту в 39 гуртках.

    Мережу дошкільних навчальних закладів будуть складати 14 закладів та чотири дошкільних підрозділи в складі НВК. Всього дошкільною освітою буде охоплено 948 дітей в 41 групі.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання