Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Обсяг обороту роздрібної торгівлі за І квартал 2014 року склав 108,4 млн.грн., або 116,5% до відповідного періоду минулого року

    Про це сьогодні під час засідання колегії районної державної адміністрації проінформував заступник голови райдержадміністрації Юрченко О.В.

    Станом на 1 липня 2014 року на споживчому ринку працювало 266 підприємств роздрібної торгівлі та громадського харчування. Протягом звітного періоду мережа торговельних підприємств зросла на 4 одиниці (відкрито 5 магазинів, закрито – 1).

    Продовжується робота щодо покращення благоустрою території ПХО «Богодухівський ринок». За І півріччя 2014 року інвестиційні вкладення склали 41,5 тис.грн.

    Протягом звітного періоду в районі, як в цілому в області та державі, відбулося підвищення цін на основні продовольчі товари, в тому числі хліб масового вжитку та соціальні сорти (+8%). На сьогодні спостерігається сезонне зниження цін на молочну та овочеву продукцію, яйця. Стабілізувалися ціни та пропозиція на сіль, ажіотажний попит на яку був в кінці червня поточного року.

    На 1% зросла кількість суб’єктів підприємницької діяльності, які надають побутові послуги населенню і станом на 01 липня 2014 року їх зареєстровано 148.

    Суб’єкти малого підприємництва за звітний період сплатили до місцевих бюджетів району 5,1 млн.грн., або 30% від їх загальних податкових надходжень.

    Протягом І півріччя 2014 року 16 безробітних відкрили власну справу за рахунок надання одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності в сумі 146,8 тис.грн. Виплати на вказані цілі зросли майже на 11%.

    За звітній період чисельність фізичних осіб-підприємців скоротилася на 17 осіб. Кількість юридичних осіб зросла на 2 одиниці.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання