Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Богодухівщині відзначили день фізичної культури і спорту

    Сьогодні на стадіоні «Колос» з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбулися урочисті та святкові заходи за участю голови районної державної адміністрації Сластіна О.П., голови районної ради Тризни Д.К., міського голови Олексенко Н.І., вихованців ДЮСШ, загальноосвітніх навчальних закладів району, аграрного ліцею, медичного коледжу, вчителів фізичної культури, ветеранів спорту, громадськості району.

    Звертаючись до учасників заходів, голова районної державної адміністрації Сластін О.П., зокрема, зазначив: «Відрадно, що сьогодні спорт сприймається в суспільстві як свято здоров'я, краси, гарту та молодості. Регулярні заняття спортом - це здоровий спосіб життя, до якого залучаються наші співвітчизники. І особливо приємно усвідомлювати, що наше молоде покоління все більше і більше захоплюється активними заняттями, спортом».

    У ході урочистих заходів кращі вчителі та інструктори з фізичної культури були нагороджені грамотами районної державної адміністрації, районної та міської рад.

    Свято продовжилося спортивними змаганнями «Тато, мама, я – спортивна сім'я». У цих змаганнях взяли участь шість найспортивніших родин. Серед переможців – родина Воскобійників (гімназія №1, перше місце), родина Зміївських (колегіум №2, друге місце), родина Шелкових (гімназія №1, третє місце).

    Цікавими виявилися змагання – фестиваль силовиків «Козацькі забави», під час яких учасники показали свою силу, спритність і волю до перемоги.

    Слід зазначити, що сьогодні в усіх начальних закладах району відбулися Дні здоров'я.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання