Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Сьогодні суспільство особливо гостро потребує підвищення рівня правової культури і правової обізнаності

    Про це 18 вересня в ході засідання Богодухівської районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення наголосила перший заступник голови районної державної адміністрації Яцюк В.Б.

    На засіданні було заслухано інформацію завідувача сектора масових комунікацій апарату райдержадміністрації Сахно Л.Б. про стан виконання в райдержадміністрації Закону України «Про доступ до публічної інформації», інформацію начальника Богодухівського районного управління юстиції Харківської області Бородавки А.І. про підготовку та проведення правоосвітніх заходів в рамках тижня та місячника правових знань в районі та про організацію заходів щодо роз’яснення положень виборчого законодавства.

    За результатами засідання прийняті рекомендації, згідно з якими службі у справах дітей районної державної адміністрації, відділу освіти районної державної адміністрації в межах компетенції рекомендовано забезпечити організацію і проведення правоосвітніх заходів в рамках тижня та місячника правових знань в районі, забезпечити проведення правоосвітньої та правороз’яснювальної роботи серед учнівської молоді та проведення заходів серед населення району щодо роз’яснення положень виборчого законодавства.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання