Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виклики часу і нові реформи в суспільстві потребують підвищення професійності місцевих рад

    Акцентувала під час апаратної наради у голови райдержадміністрації 17 грудня керівник апарату райдержадміністрації Л.М. Іванова, аналізуючи стан виконання рекомендацій за наслідками перевірок здійснення виконавчими комітетами місцевих рад району делегованих повноважень органів виконавчої влади.

    Як зауважила Лілія Миколаївна, робота райдержадміністрації з місцевими радами побудована на здійсненні основних напрямків – надання методичної та практичної допомоги.

    Слід звернути увагу на такі рекомендації. Потребує вдосконалення діловодство зі звернень громадян. Істотні зауваження є до кадрового діловодства. Сільські голови та секретарі місцевих рад району не завжди звертають увагу на нормативно-правові документи, які регламентують їх роботу.

    Хиби в роботі щодо правового забезпечення пов’язані з тим, що в місцевих радах відсутні юристи. Та все ж слід брати до уваги і використовувати у своїй роботі рекомендації начальника юридичного відділу апарату райдержадміністрації.

    Підвищився рівень щодо питання організації роботи з контрольними документами.

    Райдержадміністрація постійно працює над удосконаленням стилю, форм і методів роботи щодо взаємодії з органами місцевого самоврядування.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання