Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Богодухівщині відзначили День Соборності України

    День Соборності України - свято, що відзначається 22 січня в день проголошення Акту злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулася в 1919 році.

    На виконання Указу Президента України «Про День Соборності України» від 13.11.2014 №871/2014 м. Богодухові 22 січня біля пам’ятника Т.Г.Шевченка відбулися урочистості заходи з нагоди цього державного свята. В заходах взяли участь голова районної державної адміністрації О.П.Сластін., перший заступник голови райдержадміністрації В.Б.Яцюк, голова районної ради Д.К.Тризна, міський голова Н.І.Олексенко, керівники органів місцевого самоврядування, представники трудових колективів підприємств, установ та організацій, осередків політичних партій та громадських організацій.

    Піднесеності заходу додало читання патріотичних віршів учасницями студії вокального співу «Каприз» районного будинку культури та виконання пісні про Україну їхнім керівником Оксаною Михайлюченко.

    Всі присутні поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченка і вшанували хвилиною мовчання уродженця м. Богодухова Сергія Слісаренка, який загинув в АТО.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання