Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Своєчасне проведення мобілізаційних людських і транспортних ресурсів – запорука задоволення потреб Збройних Сил України

    З метою якісної підготовки та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів для задоволення потреб Збройних Сил України та інших військових формувань на території Богодухівського району 03 лютого відбулася робоча нарада у голови районної державної адміністрації з організації виконання розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 30 січня 2015 року №51 «Про проведення невідкладних заходів з питань організації підготовки та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території області».

    На нараді було наголошено на обов’язковому функціонуванні дільниць оповіщення та на здійсненні призначення персоналу, який має забезпечувати роботу дільниць оповіщення та пунктів збору. Обов’язковою є присутність на пунктах оповіщення працівників райвідділу міліції. Одним з першочергових завдань – є виділення сільськими, селищними та міською радою, керівниками підприємств, організацій та установ, на базі яких розгортаються штаби та пункти оповіщення, необхідної кількості автомобілів для забезпечення проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів.

    Має бути продовженою робота із засобами масової інформації щодо висвітлення порядку проведення призову військовозобов’язаних та інформування територіальної громади про хід призову.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання