Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про роботу районної координаційної ради із забезпечення стабільної цінової ситуації на ринку продовольчих товарів

    Доповіла на апаратній нараді у голови райдержадміністрації 18 березня начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Телешенко І.П.

    Як зауважила Ірина Петрівна, з метою вивчення проблемних питань державної цінової політики та забезпечення стабільної цінової ситуації на ринку основних продовольчих товарів головою райдержадміністрації підписане розпорядження від 26 травня 2014 року №159 «Про утворення районної координаційної ради із забезпечення стабільної цінової ситуації на ринку продовольчих товарів», затверджений її персональний склад та Положення про районну координаційну раду.

    Відповідно до плану роботи координаційної ради у 2014 році проведено 4 засідання, на яких розглядалися питання щодо цінової ситуації на споживчому ринку району в цілому і зокрема на ринку солі, щодо дотримання умов Меморандуму порозуміння між Богодухівською райдержадміністрацією і магазинами продовольчого профілю, які реалізують хлібобулочні вироби та інші.

    Відділом економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації проаналізовано ситуацію на ринку солі, проведена робота з керівниками великих торговельних підприємств, в першу чергу супермаркетів, щодо недопущення необґрунтованого підвищення цін, здійснюється аналіз цінової ситуації на ринку хліба і хлібобулочних виробів району та області. відслідковується дотримання вимог Меморандуму порозуміння.

    Цінова ситуація на споживчому ринку району на сьогодні в значній мірі залежить від коливання курсу гривні, зростання цін на нафтопродукти, дизельне паливо, газ, енергоносії, росту відпускних цін на оптових базах.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання