Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Богодухівському районі ведеться постійна робота з виявлення бездомних громадян

    Так, при управлінні соціального захисту населення райдержадміністрації наказом від 29 вересня 2014 року №11 утворено та затверджено персональний склад оперативного штабу для вжиття термінових заходів, спрямованих на запобігання загибелі бездомних громадян від переохолодження під час надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період.

    Затверджений План заходів по району щодо організації роботи з питань соціального захисту бездомних громадян та осіб звільнених з місць позбавлення волі.

    З настанням холодів та несприятливих погодних умов організовано патрулювання на вулицях населених пунктів (у тому числі у нічний час) із залученням до цієї роботи працівників міліції та волонтерів.

    На базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації створено пункт прийому одягу, взуття, білизни зимового асортименту, засобів та приладів для обігріву бездомних громадян на випадок надзвичайних ситуацій.

    На базі КУОЗ «Богодухівська центральна районна лікарня» відведено 17 ліжко/місць для лікування бездомних громадян та осіб звільнених з місць позбавлення волі. За звітний період було обслуговано 16 громадян.

    Працювали пункти обігріву громадян за адресами:

    - вул. Комарова, 3 (КУОЗ «Богодухівська центральна районна лікарня») – цілодобово;

    - площа Жовтнева, 2 (територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації) – з 8.00 до 17.00 год.;

    - вул. Залізнична, 13 (залізнична станція);

    - вул. Леонова, 1 (автостанція).

    Пункти обігріву громадян функціонували на благодійні кошти.

    В осінньо-зимовий період 2014-2015 років до пунктів обігріву громадяни не зверталися.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання