Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У рамках громадського обговорення проекту Перспективного плану формування територій громад Богодухівського району відбулася перша зустріч голови райдержадміністрації В.А.Шарова з жителями села Крисино

    На початку зустрічі в. о. Крисинського сільського голови Жданюк Надія Антонівна ознайомила всіх з основними положеннями Закону України «Про співробітництво територіальних громад».

    Згідно з розпорядженням голови Богодухівської районної державної адміністрації від 06 травня 2015 року №149 з метою підготовки та впровадження заходів з добровільного об'єднання територіальних громад утворена районна робоча група з підтримки та впровадження заходів з добровільного об'єднання територіальних громад і затверджено її персональний склад.

    Голова районної державної адміністрації Шаров Володимир Анатолійович представив громаді проект Перспективного плану формування територій громад Богодухівського району і запропонував громаді перейти до його обговорення.

    Під час обговорення жителі села ставили багато запитань щодо подальшого існування у складі об'єднаної територіального громади сільських рад, шкіл, медичних закладів. Громада висловила бажання бачити реальну модель району і яким чином будуть вирішуватися питання, які належать до компетенції сільської ради.

    Володимир Анатолійович зазначив, що сьогодні необхідно визначитись з територіальним устроєм об'єднаної територіальної громади, з ким вона буде об'єднана і на яких умовах. Вирішити питання фінансування, яке в першу чергу буде визначатися тими доходами, якими буде забезпечена та чи інша територіальна громада і як ця об'єднана територіальна громада зможе забезпечити виконання всіх функцій, які сьогодні покладені на органи місцевого самоврядування.

    Наприкінці зустрічі Володимир Анатолійович відмітив, що суттю впровадження проекту Перспективного плану формування територій громад Богодухівського району є досягнення розвитку територіальних громад та покращення якості послуг, які будуть надаватися населенню в галузях освіти, медицини та культури.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання