Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Любі друзі!

    Я вітаю вас із закінченням навчального року!
    Дуже хочеться вірити, що більшість із присутніх завершують навчання успішно.
    У першу чергу хочу побажати успіхів випускникам, попереду в яких Зовнішнє незалежне оцінювання. Підготуйтеся, зосередьтеся, не хвилюйтеся. Я впевнений, що ви доведете свої знання та отримаєте високі бали, з якими зможете вступити до того вузу, який для себе визначили. Адже школярі нашої області завжди були в лідерах за рівнем знань серед однолітків. Розраховую, що 1 вересня буду вітати вас у якості студентів провідних вузів Харкова.
    9-класникам - успіхів на іспитах. Вам належить у цьому році отримати перший у своєму житті документ про освіту. Це дуже важливий етап. Деяким з вас прямо зараз, іншим - у найближчі два роки належить зробити вибір професії, який може визначити все ваше подальше життя. Підійдіть до цього питання з усією серйозністю, поставте мету - і йдіть до неї. І у вас обов'язково все вийде!
    Тим же, у кого вже зараз у руках табелі й шкільний рік позаду, бажаю вдалих канікул - відпочити, набратися сил, отримати нові враження і знання. Відпочивайте добре - від усієї душі, як це вміють люди тільки у вашому віці.
    Також, користуючись можливістю до вас звернутися, хочу сказати: буду дуже радий, якщо ви вже зараз усвідомите всю глибину відповідальності свого покоління, зрозумієте, як багато надій ми на вас покладаємо. Саме вам належить продовжити розвивати нашу країну. Вчіться, відпочивайте, спілкуйтеся - я знаю, ви зробите світ кращим.
    З повагою.

    Голова Харківської обласної
    державної адміністрації
    Ігор Райнін

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання