Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    В дитячих садочках триває оздоровчий період

    Робота в дошкільному закладі в літній період має свою специфіку. Головне завдання на ці місяці - оздоровлення дітей, тому що влітку природа надає багаті можливості для розвитку, загартування і загального зміцнення організму дошкільника.

    В дитячих навчальних закладах району реалізується модель різноманітної діяльності, насиченої рухливими іграми, спостереженнями, позитивними емоційними переживаннями дітей. В закладах вихователями проводяться спеціальні загартувальні процедури (проведення фізичних занять босоніж, коригуючі вправи після денного сну, ходіння по «стежці здоров'я», щоденні фізкультурні заняття на свіжому повітрі тощо), при загартуванні повітрям забезпечують в групах повітряно-тепловий режим, дотримуються графіків провітрювання, денний сон проводиться в умовах доступу свіжого повітря в спальні. Літнє оздоровлення передбачає також внесення змін до режиму дня дітей в частині максимального перебування дітей на свіжому повітрі, відповідної вікової тривалості сну та інших видів відпочинку, достатньої рухової активності.

    Особлива увага в літній період приділяється і харчуванню дошкільнят. Збагачується раціон.дітей за рахунок свіжих овочів та фруктів.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання