Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    3 липня відбулася звітно-виборча конференція Гутянської первинної ветеранської організації,

    на якій були присутні голова районної державної адміністрації В.А.Шаров., радник голови районної державної адміністрації В.В.Зирянова, наш земляк, що небайдужий до потреб жителів своєї малої батьківщини В.В.Логінов.

    В ході конференції Віталієм Логіновим Герою Соціалістичної Праці Л.З.Шабинському, ветеранам війни та учасникам бойових дій вручені грошові допомоги та передплата на 10 примірників газети «Слово ветерана». Районній організації ветеранів України надано фінансову допомогу у розмірі 2 тис. грн. для вирішення питань її поточної діяльності. Організований виїзний прийом з питання «Швидка допомога в оформленні субсидії».

    Присутніми жителями селища на конференції були висвітлені найгостріші проблемні питання громади. Це - водопостачання, діяльність КП «Джерельне», санітарний стан річки Мерло, ремонт освітніх закладів та закладу культури.

    Після конференції було здійснено виїзди на місця з метою вивчення проблемних питань:

    • щодо ремонту покрівлі Первухінського дошкільного навчального закладу - оглянуто та прийнято рішення придбати будівельні матеріали для ремонту;
    • щодо встановлення дитячого майданчика на території Гутянської селищної ради - було вирішено замовити у місцевого виробника, Богодухівського електромеханічного заводу, обладнання для дитячого майданчика та провести толоку із залученням місцевих жителів з його спорудження;
    • щодо забруднення річки Мерло - здійснено огляд русла річки від селища Гути до міста Богодухова. З метою поліпшення екологічного стану Віталієм Логіновим виділено кошти та проводяться робти з очищення р. Мерло протяжністю 400 м.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання