Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Велике село - великі проблеми

    У Гутах накопичилося багато проблем питань, необхідно вирішувати дуже швидко. Одна з таких проблем - забезпечення питною водою населення. Неодноразово зверталися селяни до вищестоящих органів щодо ремонту артезіанської свердловини. На прохання відгукнувся заступник голови Харківської територіальної організації «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінов В.В., який зробив значний фінансовий внесок в обстеження запуск артсвердловини. роботи розпочалися - свердловину прокачали, запустили насос, але вийшов з ладу із-за наявності в свердловині піску. Роботи довелося зупинити.

    18 липня на запрошення Гутянського селищного голови Дьоміна В.І. та територіальної громади на місце виїхали голова районної державної Шаров В.А., заступник голови Харківської територіальної організації «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінов В.В. радник голови районної державної Зирянова В.В. Знаючи, в якому важкому становищі перебувають люди без питної води, запрошені приїхали не з порожніми руками: вручили представникам громади насос та обладнання до нього.

    Багато питань порушувалося в цей день на зборах громади: будівництво нової свердловини, вивезення твердих побутових відходів тощо, але основні слова звучали на адресу голови районної державної Шарова В.А. та заступника голови Харківської територіальної організації «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінова В.В. Люди дякували за розуміння фінансову підтримку. Єдиною думкою в цей день була думка, що тільки солідарно можна подолати труднощі.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання