Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Щороку у липні відзначається День працівників торгівлі

    З нагоди професійного свята людей, які обрали непростий шлях служіння громаді, 24 липня у голови районної державної адміністрації відбулися урочистості, що зібрали кращих працівників торгівлі Богодухівського району.

    У своєму вітальному слові голова районної державної адміністрації В.А.Шаров передав вітання від губернатора Харківської області Райніна І.Л. та зазначив: «В останню неділю липня ми традиційно відзначаємо День працівника торгівлі. Робота, яку ви обрали, нелегка, вона вимагає професіоналізму, тактовності у спілкуванні з людьми. Я вітаю вас зі святом, від щирого серця бажаю святкового настрою, вдачі, достатку і здоров’я. Мудрості і терпіння, злагоди і миру у сім’ях, й сподіваюсь, що працівники торгівлі району й надалі докладатимуть активних зусиль у сфері торгівлі Богодухівщини».

    Побажання добра, терпіння, професійного росту, щастя, гідної заробітної плати висловив голова районної ради Д.К.Тризна. Наголосив, що Богодухівщина з давніх-давен є торгівельним містом і сподівається, що воно таким і залишиться.

    За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток торговельної сфери, високу культуру обслуговування громадян, професійну майстерність та з нагоди Дня працівників торгівлі грамотами Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації за сумлінну працю були нагороджені:
    Гайдук Юрій Йосипович, фізична особа-підприємець, магазин «Будматеріали»,
    Харченко Олег Борисович, фізична особа-підприємець кафе «У Бориса».

    Грамотами районної державної адміністрації та районної ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток сфери торгівлі та ресторанного господарства Богодухівщини, високий рівень професійної майстерності та з нагоди Дня працівників торгівлі було нагороджено:
    КОСЕНКО Ренату Михайлівну - завідуючу кондитерським виробництвом Богодухівського електромеханічного заводу філії ДНВП «Об’єднання Комунар»;
    КРИВОШЕЮ Любов Миколаївну - фізичну особу-підприємця (громадський кооператив «Підприємець»);
    ПРИМАК Галину Іванівну - фізичну особу-підприємця (громадський кооператив «Підприємець»);

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання