Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Добро - найцінніший скарб людства

    Добро, як сонечко, зігріває, тішить і радує людей. Тільки доброта і милосердя роблять нас справжніми людьми.

    11 липня голова районної державної адміністрації Шаров В.А., заступник голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінов В.В., радник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В. відвідали село Улянівка, де зустрілись з головою Улянівської сільської ради Батожським О.В. та директором ЗОШ Гаманюк Л. О. Керівники оглянули приміщення школи, коридори, класи, спортивний зал, піднялися на дах будівлі.

    Кожен рік керівництво школи проводить підготовку до початку навчального процесу своїми силами і силами батьківського комітету, але є проблема, яку вирішити без підтримки не можна. Ремонт даху - це та проблема, яку необхідно вирішувати солідарно з керівництвом села та адміністрацією району. В цьому році за сприяння голови районної державної адміністрії Шарова В.А., заступника голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінова В.В., який здійснив вагомий фінансових внесок в ремонт шкільного даху, і за ті кошти, що надала сільська рада на чолі з головою Батожським О.В, ремонт даху розпочався. Робітники ТОВ «СК» Лувр», директор Осетин Д.В. виконали великий обсяг робіт.

    24 липня голова районної державної адміністрації Шаров В.А. разом з сільським головою Батожським О.В., начальником відділу освіти Повойко І.О. та директором Улянівської ЗОШ Гаманюк Л.О. приймали роботу.

    Багато слів вдячності лунали на адресу заступника голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінова В.В. Підтримка людей району, в якому він народився, виріс - свідчення небайдужого ставлення до проблем Богодухівського району. Головою сільської ради Батожським О.В. і директором Улянівської ЗОШ Гаманюк Л.О. керівництво району було запрошене на свято Першого дзвінка.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання