Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Богодухівському районі продовжуються звітно-виборчі збори первинних ветеранських організацій

    24 липня відбулися звітно-виборчі збори Крисинської первинної ветеранської організації.

    Біля сільського клубу дівчата в яскравих українських костюмах зустрічали керівників району, гостей та усіх запрошених на захід.

    Голова Харківської обласної організації ветеранів України Хіневич А.П. від імені ветеранів області привітав усіх присутніх, подякував за тверді життєві позиції.

    На початку свого виступу голова Крисинської первиної ветеранської організації Клеба Л.Д. запропонувала вшанувати пам’ять усіх воїнів, загиблих у Другій світовій війні та в наш час на Сході України. У своєму звіті доповіла, що на обліку організації 400 ветеранів, всім приділяється увага і шана. Крисинська первинна ветеранська організація бере участь у святах до Дня Перемоги, всіх заходах, які відбуваються в селі, у конкурсі «Герої поруч з нами!». Головна мета ветеранів - виховання молоді. В тісному колі вони працюють зі школярами, які займаються волонтерством, допомагають ветеранам по господарству. Разом з молоддю слідкують за належним станом пам’ятників та обелісків воїнам Другої світової війни. Подякувала голові райдержадміністрації Шарову В.А., заступнику голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінову В.В., голові Харківської обласної організації ветеранів України Хіневичу А.П., голові Богодухівської районної ради ветеранів України Омеляненку І.С., в.о. Крисинського сільського голови Жданюк Н.А. та усім присутнім за довіру, допомогу і підтримку.

    За багаторічну роботу і відданість справі голова Богодухівської районної державної адміністрації В.А.Шаров та голова Богодухівської районної ради ветеранів України Омеляненко І.С. вручили Клебі Л.Д. подяку та грамоту, квіти.

    Другим питанням зборів були вибори голови та заступника Крисинської первинної організації ветеранів. Одноголосно ними стали Іванова Т.А. і Харченко З.Г.

    Віталій Логінов, заступник голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» у своєму вітальному слові відзначив, що нашому поколінню треба брати приклад з людей, які захистили нашу Україну в роки війни і своїм житєвим прикладом навчають нас мудрості й патріотизму. Разом з А.П.Хіневичем вручив книгу пам’яті «Працівники тилу і діти війни - Великій Перемозі», грамоти, передплату на газету «Слово ветерана» і суттєву грошову допомогу ветеранам.

    З теплим привітанням до ветеранів звернулась радник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В. Подякувала Клебі Л.Д. за невтомну працю, енергію і особистий вклад в роботу Крисинської первинної ветеранської організації. Побажала творчого натхнення новому голові -Івановій Тамарі Андріївні. Від імені ветеранів району подякувала Віталію Логінову за турботу, увагу до ветеранів, за грошову допомогу, яку він виділяє для людей поважного віку, і яка так необхідна їм в наш час.

    Багато в цей день було приємного. Свої пісні присутнім дарували самодіяльні артисти Крисинського сільського клубу.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання