Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Продовжуються роботи з очищення річки Мерло

    Районна державна адміністрація, особисто її голова В.А.Шаров, постійно тримають під контролем стан річки Мерло. Про це неодноразово йшла мова у районній газеті «Маяк» та на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації.

    Замулення річки Мерло зумовило підвищення рівня ґрунтових вод, що становить небезпеку для підтоплення сільськогосподарських угідь, присадибних ділянок разом з розташованими на них будівлями.

    Краснокутським міжрайонним управлінням водного господарства, на балансі якого знаходиться річка Мерло, продовжуються очисні роботи. І вже зроблено дуже багато: берега обкошені від трав’янистої рослинності, вирубані чагарники на укосах, проводяться ремонти гідротехнічних споруд.

    Всі роботи по збереженню водного багатства рідного краю профінансував наш земляк, громадський діяч, політик, бізнесмен, а головне небайдужа до проблем Богодухівщини людина Віталій Вікторович Логінов. Його вчинок дає можливість усім нам зрозуміти, що природне багатство треба берегти й підтримувати в належному екологічному стані, щоб передати майбутнім нащадкам.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання