Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Кожен, хто побував на зустрічі отримав відповідь та допомогу

    Про це пересвідчилися жителі Дмитрівської сільської ради, що були присутні 01 серпня поточного року у Матвіївському сільському будинку культури на черговій зустрічі з представниками влади - головою районної державної адміністрації В.А.Шаровим, заступником голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логіновим В.В., Дмитрівським сільським головою В.В.Волчковим.

    Мова йшла про наболіле, і здавалося на початку, що питанням не буде краю… Та, найголовніше, що турбує людей – це руйнація місцевих доріг, через які не налагоджене регулярне автобусне сполучене. Обурення люди висловили й до недбалого ставлення до природних ресурсів і не ефективного використання Матвіївського водосховища (орендатор - ПП Фадєєв В.М.).

    Хвилювали питання оформлення права власності на земельні ділянки, належного утримання Матвіївської ЗОШ, Дмитрівського ДНЗ.

    Отож, голова районної державної адміністрації В.А.Шаров пояснив, що з часу запровадження бюджетної децентралізації вже реальними стають перспективи здійснення ремонту доріг.

    Так, уже цьогоріч планується виділення близько 30 млн.грн. на ремонт дороги Харків – Богодухів (автодороги Харків – Суми).

    Існує практика, коли за ініціативою жителів сіл, сільськогосподарських та інших підприємств громада самостійно організовує ремонт доріг. Але це вимушений захід і повсюдно його не завжди можна застосовувати.

    Разом з цим варто слідкувати за дотриманням технології та якісного ремонту дорожнього покриття, щоб бережливо та раціонально освоювати наші з вами кошти.

    Що стосується нарікань жителів на стан утримання Матвіївського водосховища, то це питання вже знаходиться у полі зору органів прокуратури Харківської області.

    Людей також цікавила перспектива виконання робіт з газифікації та заготівлі дров на зиму. З усіх порушених питань головою районної державної адміністрації Шаровим В.А. видане відповідне доручення.

    Знаючи, що Віталій Вікторович Логінов традиційно опікується закладами освіти району, та його слово не розбігається з ділом, до нього за допомогою звернулися колективи Матвіївської школи (директор Лук’яненко Л.А.) та Дмитрівського дитсадка (завідувач Кравченко Т.О.) з розв’язання актуальних питань.
    І вже прохання щодо заміни вхідних дверей у ЗОШ І-ІІІ ступенів задоволене.

    У своєму заключному слові заступник голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» В.В.Логінов сказав, що завжди охоче приходить на допомогу. І чим більше буде добродійників, тим заможніше буде сучасне суспільство.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання