Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Богодухівські волонтери беруть активну участь в допомозі учасникам АТО

    Місяць тому до одного з волонтерів Богодухівського району, підприємця Ю.О.Каменського звернувся наш земляк, АТОвець, який добровольцем пішов служити в Національну гвардію України. Сергій Мусієнко розповів, що в машину, на якій вони пересувались, попав снаряд. І зараз він шукає людей, які зможуть допомогти придбати іншу. Питання не з легких, дорога кожна хвилина, від цього транспортного засобу може залежить чиєсь життя.

    З цим питанням Ю.А. Каменський звернувся до голови районної державної адміністрації В.А.Шарова.

    Розуміючи всю важливість проблеми, в процесі робочої поїздки до сільгосппідприємств району В.А.Шаров озвучив питання директору ТОВ «АК Промінь 2012» А.С.Васеніну, який одразу погодився на пропозицію допомогти воїнам АТО, знайти та придбати транспортний засіб.

    Сергій Мусієнко сам знайшов машину «Москвич», А.С.Васенін вирішив фінансові питання, і зараз автомобіль разом з нашими військовослужбовцями захищає наше мирне життя.

    За патріотизм і допомогу директор ТОВ «АК Промінь 2012» А.С.Васенін отримав щирі слова подяки та грамоту від військового керівництва.

    Завдяки спільній роботі голови районної державної адміністрації В.А.Шарова, волонтерів Богодухівщини (Ю.О.Каменського) та небайдужості патріотів району в особі А.С.Васеніна, оперативно в короткий термін вирішене питання придбання транспорта для учасників АТО.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання