Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Великий Слобожанський ярмарок зустрічає гостей!

    5 вересня у Харкові розпочався Великий Слобожанський ярмарок. На території презентаційно-виставкового комплексу "Радмир-Експохол», де відбувся захід, народні пісні, запальні танці та широке різноманіття товару зустрічали гостей свята впродовж двох вихідних днів.

    Як зазначила заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична: "Ярмаркують 200 сільгоспвиробників Харківщини, а також фермери з Дніпропетровської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Полтавської, Рівненської областей, усього більш як 300 суб'єктів господарювання".

    Гідно свою експозицію на ярмарку представив Богодухівській район. На «подвір’ї» є усе: українська хатина, господар з господинею, верба та калина, величезні гарбузи, мед, овочі та фрукти.

    Дівчата вокального жіночого ансамблю «ГОЛОСИСТІ» Богодухівського районного будинку культури своїми піснями та неповторним колоритом залучали всіх охочих до української пісні. Весела, запальна безкоштовна лотерея, яку пропонували два козака підіймала настрій. Ніхто на ярмарку не залишився байдужим до виробів, які представили вихованки Богодухівського будинку-інтернату (дівчата демонстрували майстер-клас, керівник Н.В. Скляренко).

    Хлібом-сіллю зустрічав Богодухівський район на чолі з головою районної державної адміністрації Шаровим В.А. та першим заступником голови Богодухівської районної державної адміністрації Зиряновою В.В. шанованих гостей: голову Харківської обласної державної адміністрації Райніна І.Л. Вітальна пісня «Хліб та сіль» злетіла в небесну блакить, вітаючи гостей.

    Упродовж двох днів на ярмарку відбулися майстер-класи народних умільців. Не перелічити всього, на що здатні наші талановиті люди — майстри декоративно- прикладного мистецтва.

    Наш район представляла майстриня високого класу Подолінна Л.М. Її роботи приваблювали не тільки дорослих, а й дітей.

    На великій площі Слобожанського ярмарку 6 вересня відбулося нагородження переможців конкурсу.

    Богодухівський район нагороджено Дипломом Великого Слобожанського Ярмарку, почесним третім місцем у номінації « Краще представлення району».

    Голова Богодухівської районної державної адміністрації Шаров В.А. зазначив: «Хвала тим господиням, які смажили й пряжили ковбаси та птицю, млинці та вареники, й інші наїдки! Хвала тим людям, які люблять свій район, свою землю і роблять все для його процвітання.»

    «Вишивки і лозоплетіння, різьба по дереву, мережива і картини різної техніки виконання, вироби з бісеру, паперу, ткані ряднинки, іграшки ручної роботи - все є в нашому районі, а особливо є люди, якими ми пишаємося!»,- подякувала усім Зирянова В.В.

    Почесне право закрити фестиваль надалося вокальному жіночому ансамблю «ГОЛОСИСТІ», дівочому гурту «КАПРИЗ» та хореографічному гурту «НАДІЯ» Богодухівського районного будинку культури.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання