Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    День фізичної культури і спорту на стадіоні «Колос»

    11 вересня на залитому сонячним світлом стадіоні «Колос» відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту. На свято запросили вельмишановних гостей: народного депутата України від фракції Блоку Петра Порошенка «СОЛІДАРНІСТЬ» Кобцева М.В., т.в.п. заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Глушка В.О., заступника голови Харківської територіальної організації «ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінова В.В., голову Богодухівської районної державної адміністрації Шарова В.А., першого заступника голови Богодухівської районної державної адміністрації Зирянову В.В., які привітали усіх спортсменів, тренерів, вчителів фізичної культури і спорту, а також всіх прихильників здорового способу життя з Днем фізичної культури і спорту.

    Як зазначив Шаров В.А.: «Наша земля завжди досягала високого рівня підготовки спортсменів, про що свідчать перемоги нашої рідної Богодухівщини. І сьогодні, у цей яскравий день хочемо висловити слова подяки нашому земляку, заступнику голови Харківської територіальної організації «ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінову В.В, який все своє життя сам займається спортом, залучає до спортивних занять своїх дітей. У дитинстві багато днів провів на стадіоні, загартовуючи не тільки тіло, а й волю. Тому з початку літа за його ініціативи та фінансування проведено ремонт стіни стадіону «Колос», облаштовані глядацькі трибуни новенькими зручними сидіннями.

    Гості заходу побажали всім любителям та активістам спорту міцного здоров’я, краси тіла й бадьорості духу, вдалих стартів та нових упевнених перемог.

    Перший заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації Зирянова В.В. підкреслила, що спортивна слава – це слава нашого Богодухівського району.

    На честь свята за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток галузі фізичної культури і спорту, активну участь у фізкультурно-оздоровчій роботі, високу професійну майстерність та з нагоди Дня фізичної культури і спорту свої нагороди отримали фахівці фізичної культури та спорту.

    Веселий конкурс «Папа, мама, я – спортивна сім’я!» визначив переможців та надав заряд бадьорості всім учасникам заходу.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання