Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні мешканці Харківської області!

    Щиро вітаю вас із Днем Харківщини! У цей день хочу ще раз наголосити на значущій ролі, яку відіграє наш регіон у житті країни. Харківщина завжди була науковим, освітнім, аграрним та промисловим центром України. І навіть зараз, коли область є крайньою мирною точкою країни, ми не здаємо лідерських позицій.
    Цього року ми зібрали найбільший в Україні врожай пшениці і забезпечили хлібом не тільки себе, але й мешканців інших регіонів.
    Незважаючи на прифронтовий статус області, вона цікавить іноземних інвесторів. У цьому усі охочі мали можливість пересвідчитися 4 вересня, коли в Харкові пройшов Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» Гостями форуму стали делегації з 17 країн. Більшість із них приїхала не просто подивитися на Харківщину. Усі привезли конкретні пропозиції.
    Дуже важливим вважаю той факт, що за останні півроку на Харківщину вдалося повернути мирне життя. У нас проходять свята, спортивні та масові заходи. Харків’яни та жителі всіх без винятку районів області мають можливість мирно вчитися, працювати, творити задля процвітання рідної землі.
    У цей день хочу надихнути вас впевненістю в яскравому майбутньому нашої рідної області. Зараз країна переживає нелегкі часи, проте ми робимо все для того, щоб перемогти – не тільки на фронті, але й у повсякденному житті. Досягти більшого, розвинутись, іти лише вперед і лише вгору. Певен, що всі разом ми досягнемо цілей, які поставили, а Харківщина завжди буде на вістрі реформ, завжди буде рушієм прогресу в Україні.
    Від щирого серця вітаю вас із Днем нашої рідної області. Бажаю здоров’я, сил, наснаги та мирного неба над головою!

    Голова Харківської обласної державної адміністрації
    Ігор Райнін

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання