Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Електронне повідомлення» від Укрпошти»

    З серпня 2015 рокуУкрпошта пропонує всім клієнтам скористатися новими можливостями послуги «Електронне повідомлення», яке є аналогом традиційної телеграми.

    Відтепер послуга «Електронне повідомлення»стала для споживачів ще привабливішою.Для надання звичайному електронному повідомленню офіційного статусу, Укрпошта пропонує поставити на ньому позначку «Засвідчене», що дозволить потім законно пред’явити його в будь-якій установі (наприклад, у суді).

    Крім того, написавши у повідомленні теплі вітальні слова, його можна прикріпити до художньої листівки, обраної за бажанням клієнтом, та привітати адресата зі святом.

    Аби скористатися послугою з відправлення електронного повідомлення, клієнту необхідно завітати до одного з відділень Укрпошти та, заповнивши бланк, надати текст повідомлення в електронному або паперовому вигляді. Далі повідомлення буде надіслано у поштове відділення за адресою одержувача та вручене йому на паперовому носії або передано на електронну адресу.

    Укрпошта також пропонує замовити додаткову послугуз SMS-повідомлення адресата про надходження на його ім’я електронного листа. Послуга є доступною у випадку, якщо поштове відділення автоматизоване.

    На відміну від звичайних телеграм, послуга «Електронне повідомлення», яку пропонує Укрпошта, має суттєві переваги в тарифах та термінах доставки, що дозволяє клієнту заощаджувати час та кошти.

    Для прикладу, вартість звичайного електронного повідомлення за 1 слово становить 0,60 грн. (без ПДВ), за повідомлення термінове – 1,20 грн. (без ПДВ). Якщо клієнт хоче вручити повідомлення адресату на художній листівці, за неї доведеться додатково заплатити 4 грн., знову ж таки без ПДВ.Запис на електронному повідомленні «Засвідчене» коштуватиме 2,50 грн.

    Термінове електронне повідомлення буде доставлено адресату в межах міста та між обласними центрами за 3 год., звичайне повідомлення – за 6 год.

    Детальніше з тарифами та строками доставки електронних повідомлень можна ознайомитися на сайті Укрпошти.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання