Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У гості завітали прикордонники

    23 вересня в рамках проведення військово-патріотичного виховання молоді в Богодухівському колегіумі №2 відбулася зустріч учнівської молоді з військовослужбовцями Харківського прикордонного загону, в якому взяли участь представники Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату, відділу освіти районної державної адміністрації, Громадської ради з питань оборони та військово-патріотичної роботи при районній державній адміністрації, ветерани прикордонних військ.

    Як відзначила заступник начальника відділу прикордонної служби «Харків» Харківського прикордонного загону, капітан Мельник К.Г. захід спрямований на популяризацію прикордонної служби, виховання почуття поваги до військовослужбовців, які виконували завдання та брали участь в антитерористичній операції, прищеплення почуття патріотизму у молоді як майбутніх захисників Батьківщини.

    Під час зустрічі прикордонники розповідали та демонстрували всі види озброєння і спорядження, але найбільшу зацікавленість учнів викликала «робота» помічниці прикордонників - службової собаки «Боні», яка безпомилково знаходила заборонені речі («наркотики», вибухівку).

    По завершенню заходу директор закладу Ємельяненко Т.М. висловила щиру подяку прикордонникам та впевненість на подальшу співпрацю в напрямку військово-патріотичного виховання молоді.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання