Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Розвиток бібліотечної справи у районі

    Важливими напрямками роботи бібліотек Комунального закладу «Богодухівської централізованої бібліотечної системи» є доступ до інформації, збереження духовних цінностей та задоволення культурних потреб, надання рекреаційних можливостей жителям району.

    Бібліотеки не залишилися осторонь трагічних подій, що відбуваються на рідних українських землях – Донеччині та Луганщині. Інформаційно-просвітницькі заходи спрямовуються на підтримку та розвиток української ідентичності, зменшення негативного впливу різноманітної інформації а книги перетворюються на чудові ліки, що спроможні відволікати від горя і відчаю, надати оптимізму та повернути надію населенню.

    Бібліотеки системи приєдналися до Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна» та «Подаруй книгу учасникам АТО» - збирають книги для бійців АТО. Взяли участь в організації фотовиставки «Волонтери Богодухівщини».

    Працівники сільських бібліотек-філій взяли участь у обласному фото-флешмобі «Літо на книжкових островах», кращі фото – Крисинської, Павлівської, Сазоно-Баланівської, Забродинської, Шарівської, Губарівської, Максимівської, Братеницької та Сіннянської бібліотек-філій розміщені у Facebook.

    Бібліотекарі активно співпрацюють з самодіяльними майстрами Богодухівщини. У центральній бібліотеці вже традиційними стали виставки робіт художників-аматорів Є.Б. Чуйка, І.А. Пилипенко, В.В. Малого, А.О. Джелалі, самодіяльних майстринь Л.М. Подолінної, М.П. Малети, Н.В. Скляренко.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання