Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Подяка людям глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченої любові!

    26 вересня в актовому залі Улянівського дошкільного навчального закладу (завідуюча Сіренко О.М.) відбулись урочистості з нагоди святкування Дня вихователя та всіх працівників дошкільної освіти. На свято завітали голова районної державної адміністрації Шаров В.А., заступник голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінов В.В. та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Повойко І.О.

    Гості привітали всіх присутніх зі святом та подякували працівникам освіти за їх нелегку працю.

    Приємним подарунком для дітей та їх батьків сталі іграшки, які Віталій Вікторович у цей день подарував вихованцям закладу. «Я хочу, щоб дошкілля нашого району було не гірше, ніж у великих містах, а для цього треба докласти певних зусиль. Ми зробимо все, щоб створити умови для розвитку та виховання наших дітей», - зазначив він.

    Голова районної державної адміністрації Шаров В.А. зауважив, що в районі багато маленьких сіл, далеких від районного центру, а це означає, що потрібно робити все, щоб люди, а особливо діти відчували себе в цих умовах комфортно.

    Слова подяки від вихованців закладу, їх батьків і мешканців села звучали на адресу Шарова В.А. і Логінова В.В., завдяки яким у районі ремонтуються дороги, навчальні заклади, проводиться освітлення.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання